ПАЦИЕНТИТЕ ЗА НАС

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО КЪМ ДОЦ. МИНКИН

Доцент Минкин,
Бих искала да Ви благодаря от името на цялото ми семейство, че дадохте шанс за нов живот на нашата майка, баба, съпруга, сестра и т.н. Мария, която… прочетете още “БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО КЪМ ДОЦ. МИНКИН”

Сем. Николови

ДОЦ. КАРАКОСТОВ И Д-Р ФЕРДИНАНДОВ

“Лично се убедих в невероятния професионализъм и достигнатите световни стандарти на Клиниката по неврохирургия, ръководена от доц.Каракостов. Майка ми, на 88 години, след инфаркт на костта на гръбначния стълб, беше… прочетете още “ДОЦ. КАРАКОСТОВ И Д-Р ФЕРДИНАНДОВ”

Даниела Колева

Д-Р ХАДЖИЯНЕВ И ЕКИПА МУ ВЪРНАХА ЖИВОТА НА МАЙКА МИ

Искам да изкажа огромната си благодарност към д-р Асен Хаджиянев, д-р Попов и техния екип за професионализма им, за човещината им и за това, че със сложната операция, която направиха на майка ми, й върнаха… прочетете още “Д-Р ХАДЖИЯНЕВ И ЕКИПА МУ ВЪРНАХА ЖИВОТА НА МАЙКА МИ”

Митра Стамболиева

БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ ПРОФ.АНТОНОВ И ПРОФ.АЛЕКСИЕВ

“Искам да изкажа моите благодарности на екипа по гастроентерология на болница Св.Иван Рилски, на най прекрасните и човечни професори, проф.Антонов и проф.Алексиев, на младата и отзивчива лекарка Д-р Ели Атанасова… прочетете още “БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ ПРОФ.АНТОНОВ И ПРОФ.АЛЕКСИЕВ”

Сийка Минчева