ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Скъпи колеги,

Бих искала да ви поздравя с Международния ден на сестринството – 12 май! Да бъдеш медицинска сестра означава да работиш 7 дни в седмицата, 365 дни в годината и 8 766 часове.

Заедно извървяхме и продължаваме да изминаваме дълъг и сложен път на развитие и усъвършенстване, през който ежедневно се сблъскваме лице в лице с живота, радостта, любовта, смъртта, недоволството … Въпреки всичко, ние не спираме да се учим, за да ставаме по-добри! Въпреки всичко, ние не спираме да помагаме на хората и да даряваме надежда, любов, търпение, грижа, съчувствие на нашите пациенти! Въпреки всичко, ние не спираме да се борим за достоен живот!

Благодаря ви най-искрено за труда, отдадеността и професионалната ангажираност, с които работите! Благодаря ви, че въпреки трудностите, с които ежедневно се сблъскваме, вие продължавате да се отнасяте към нашите пациенти с нужното внимание, грижа, разбиране и съдействие! Благодаря ви за упоритостта и всеотдайността, с които непрестанно сте заредени, за да изпълняваме мисията си – да накараме пациентите на УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ ЕАД да се чувстват специални и удовлетворени от грижите, които им предоставяме.

Пътят, който извървяхме до тук, не беше лек, но ние успяваме, защото сме единни, вярваме в себе си и своите възможности и непрекъснато доказваме своя висок професионализъм.

Желая на всички Вас и семействата Ви много здраве, дълголетие, благоденствие и щастие. Нека всеки от нас съхрани силния си дух, добротата и надеждата в сърцето си и да продължи да помага с благородството, присъщо на нашата професия.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!Румяна Иванова – Главна медицинска сестра