БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

Уважаеми Дами и Господа,

Искам да изразя своята признателност към целият екип от лекари,начело с проф.Антоний Филипов, медицински сестри и санитари за високия професионализъм, добро отношение, загриженост и внимание към мен

Вие сте хора с огромни сърца,побиращи грижата,съпричастността и отзивчивостта.

Искрено благодаря лично на всеки един от Вас за прецизната работа,проявената отговорност и професионализъм. Убеден съм,че всяка болница,която има подобен сплотен екип от блестящи,сърдечни и отговорни към работата си лекари,сестри и медицински персонал,трябва да се гордее с тях.

Нека стореното от Вас да се върне стократно,да дари семействата Ви със здраве и благоденствие. С настоящето писмо изказвам още веднъж своята благодарност към всеотдайната Ви работа и професионализъм.

Дълго ще ме крепи осъзнатото Ви чувство за дълг.Дано мисията,която изпълнявате да бъде оценена  по достойнство.

31.08.2024 г.
                                     С дълбока признателност:
гр.София                            Димитър Бедников

Уважаеми арх. Минев,

От имено на медицинският персонал на Клиниката по „Гръдна хирургия“ и ръководството на УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ ЕАД гр. София, приемете нашата най- сърдечна и искрена благодарност към Вашия дарителски жест!

Дарителството е израз на високи ценности и хуманни качества и сме признателни, че именно към нас бяха насочени Вашите благородни намерения.

„Понякога собствената ни светлина угасва и бива разпалена от искрата на някой друг. Всеки от нас има причина да изпитва огромна благодарност към онези, които са ни върнали пламъка.“ 

Желаем на Вас и Вашето семейство здраве, успехи и благополучие!

08.07.2024г.                                                           Доц. д-р Георги Янков

Гр. София                                                              Началник Клиника по Гръдна хирургия

                                                                            УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ ЕАД