Благодарствено писмо

Благодарствено писмо

В Международния ден за спонтанни прояви на доброта, който отбелязваме днес, едно благодарствено писмо сгря сърцето на служителите на Клиниката по неврохирургия и тези на реанимацията на УМБАЛ „Св. Иван Рилски“. То беше донесено лично от съпруга на Ива Д., която след сложна, но за щастие успешна операция, беше изписана от болницата на 15.02.2021 г. Предлагам на вашето внимание това, което ни е написала пациентката:

Г-н Директор,

Обръщам се към вас с
БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

За проявения професионализъм и човешко отношение  на екипа на Сектора по спинална неврохирургия към Клиниката по неврохирургия в ръководената от вас болница.

Доц. Васил Каракостов, началник на Клиниката по неврохирургия в УМБАЛ “Св. Иван Рилски”

Постъпих за лечение в много болезнено състояние. Благодарение на екипа на сектора през целия период на лечение  във всеки момент се чувствах подкрепена, окуражена, обгрижена в медицински и емоционален аспект. Впечатлена съм от организацията на работа на екипа, който ненатрапващо осигурява прецизно изпълнение на терапията, пълен обем на грижи за страдащ човек, отлична хигиена и стриктни противоепидемични мерки.

Изказвам специална признателност за операцията и периода на възстановяване след нея на проф. Васил Каракостов и неговите асистенти д-р Люпчо Татарчев и д-р Недко Каракашев и медицинската сестра Теодора, на анестезиолога д-р Петков и анестезиологичната сестра Димитрова, на лекуващия д-р Евгений Ставрев. Благодаря!

Благодаря за усилията и подкрепата на специалистите по здравни грижи и на санитарите от Сектора по гръбначна неврохирургия – всеотдайността на всеки един от тях оставя в мен дълбока следа. Благодаря!

Благодаря във ваше лице и на ръководството на болницата, което е осигурило условия за високотехнологична медицина и възможност на екипа да расте професионално и да поддържа най-висок стандарт на съвременно лечение и грижи. Благодаря!

Днес си тръгвам нов човек! Благодаря!

Бъдете здрави!

Ива Д.
*
Подписвам с инициал, тъй като декларирам съгласие писмото ми да бъде споделено публично по начин, който болницата смята за уместен.

От своя страна ние също благодарим на Ива, за това че ни се довери, а след това поиска и лично да благодари на спасилите я лекари, медицински сестри и санитари. БЛАГОДАРИМ!

С уважение,

Екипът на УМБАЛ „Св. Иван Рилски“

Източник: УМБАЛ “Св. Иван Рилски”